Honda CR-V 2023: Caracteristici, preț și multe altele

Honda a dezvăluit un nou SUV care este mai mult decât un alt vehicul utilitar sport compact. Noul Honda CR-V 2023 sporește punctele forte ale modelului CR-V, îmbunătățind manevrabilitatea, confortul, siguranța și eficiența consumului de combustibil cu ajutorul tehnologiei motorului hibrid. Honda CR-V 2023 dispune, de asemenea, de rafinamente interioare excepționale și de scaune noi cu stabilizare a caroseriei, care fac noul CR-V și mai bun.

Noul Honda CR-V oferă mai mult spațiu și confort ca niciodată. Noul design se bazează pe succesul și eleganța precedentului CR-V, atât la interior, cât și la exterior. Folosește materiale de înaltă calitate care emană eleganță, în timp ce dimensiunile generale ale lui CR-V păstrează proporțiile potrivite pentru a naviga cu încredere în trafic sau în parcări. Modelul CR-V reproiectat oferă un spațiu pentru picioare cu 15,2 mm mai mare. Scaunele din spate se pot înclina acum până la 8 grade.

Noul Honda CR-V 2023, deja unul dintre cele mai mari SUV-uri compacte din clasa sa, este și mai spațios cu această ultimă generație. Are mai mult spațiu de încărcare decât orice CR-V anterior, cu 1.028 de litri. De asemenea, puteți coborî podeaua de încărcare pentru a mări și mai mult acest spațiu la 1.112 litri. Pentru a deschide întregul spațiu de încărcare de 2.166 litri, spătarele scaunelor pot fi rabatate 60/40.

Totuși, marea noutate pentru noul CR-V este introducerea unui nou sistem de propulsie hibrid. Noul motor hibrid este o combinație puternică între un motor de 2,0 litri cu patru cilindri în ciclu Atkinson și o pereche de motoare electrice. Puterea totală este evaluată la 204 cai putere și un cuplu motor de 247 de livre-picior. Acesta este cel mai puternic Honda CR-V construit vreodată. Cu toate acestea, consumul de combustibil va fi mai mic de 6,0 litri/100 km.

Motorul turbo de 1,5 litri cu patru cilindri al CR-V-ului anterior este încă disponibil și produce 190 de cai putere. Dar ceea ce diferențiază acest motor sunt îmbunătățirile care îl fac mai eficient și mai ecologic.

Noul Honda CR-V 2023 va fi disponibil la sfârșitul acestui an!

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Related posts

EDIȚIA FORD GT LM: ATINGEREA FINALĂ

user

Modele Volvo rămase din 2022 de vânzare în apropiere de Pasadena

user

AUDI R8 V10 GT RWD: CÂNTECUL LEBEDEI

user

2023 Honda Civic: Caracteristici, preț și multe altele

user

HYUNDAI GRANDEUR: ATINGEREA PREMIUM A PRODUCĂTORULUI COREEAN

user
Nptech