Jeep Wrangler 2021: preț, consum de combustibil, date tehnice

Acest Jeep Wrangler 2021 ar urma să fie următorul la rând pentru unul dintre cele mai emblematice SUV-uri de pe piață. Am spus “ar”, deoarece tocmai am primit un raport potrivit căruia Fiat Chrysler nu a decis data de lansare a acestui vehicul. Modelul din 2021 a fost programat inițial pentru sfârșitul anului viitor.

Jeep Wrangler 2021

Acest Jeep Wrangler 2021 ar urma să fie următorul la rând pentru unul dintre cele mai emblematice SUV-uri de pe piață. Am spus “ar”, deoarece tocmai am primit un raport potrivit căruia Fiat Chrysler nu a decis data de lansare a acestui vehicul. Modelul din 2021 a fost programat inițial pentru sfârșitul anului viitor.

Ce este atât de interesant la

Primul gând după prima privire aruncată asupra vehiculului (chiar și asupra celei mai recente versiuni) este cel de-al Doilea Război Mondial. Priviți doar grila și farurile. Vopsește mașina în verde măsliniu și pune-i o stea albă pe capotă. Acum aveți jeep-ul din Al Doilea Război Mondial. Întrebați pe oricine din orice parte a lumii ce este un Jeep și vă va descrie Wrangler.

Mult zgomot pentru nimic

În luna mai, pe internet au apărut câteva fotografii spion. Aceste fotografii aveau în ele un Jeep Wrangler complet nou, ceea ce a stârnit imediat povești și zvonuri. Predicția era că vom avea noua versiune a acestei “viitoare generații” de Jeep Wrangler până la jumătatea anului viitor.

Toate zvonurile anterioare au fost făcute de persoane care au văzut ceea ce părea a fi “pielea” lui Jeep Wrangler. Întotdeauna a fost ceva neconvențional, iar aceasta a fost prima dată când am avut ocazia să vedem noul design al lui Jeep Wrangler 2021.

Întregul corp era acoperit de țesătură și tot ce se putea vedea erau contururile făcute vizibile de briza ușoară. Și nu era nimeni altul decât Jeep Wrangler 2021.

Designul exterior al lui Jeep Wrangler 2021

Era imposibil de văzut dacă Fiat-Chrysler a reușit să implementeze aluminiul în construcția noului Jeep Wrangler Exterior 2021. Aceasta a fost ideea, deoarece trebuiau să reducă cât mai mult posibil consumul de combustibil. Același lucru este valabil și pentru parbrizul rabatabil. Camuflajul neobișnuit a fost prea bun pentru a putea determina vreun detaliu anume, în afară de formă.

În ciuda lipsei de informații, suntem foarte optimiști în ceea ce privește punțile față și spate solide, construcția șasiului și tracțiunea integrală. Reducerea greutății este o altă preocupare, iar compania ar fi putut forja întreaga parte din spate a vehiculului pentru a ascunde versiunea pick-up a lui Wrangler.

Unele dintre detaliile distinctive, cum ar fi farurile rotunde și grila cu șapte fante, vor suferi modificări minore. Aceste modificări, cum ar fi farurile cu LED-uri, benzile LED de pe marginea anterioară a aripii față și stopurile X-Design vor semăna cu designul unui “Renegade”. De asemenea, așteptăm versiunile Jeep Wrangler Unlimited cu două și patru uși în 2021.

Câteva detalii “tehnice”

Nu vă așteptați ca cineva să transforme Jeep Wrangler într-o capodoperă aerodinamică. Voi avea același design, dar cu mari schimbări în ceea ce privește rezistența materialelor. Ușile detașabile sunt, bineînțeles, … îndepărtate mai întâi (cu excepția unor cazuri în care cumpărătorii insistă asupra acestui detaliu).

Probabil că designerii vor îndoi ușor grila în partea superioară și vor elimina parbrizul rabatabil. Inginerii ar putea înlocui bara de siguranță cu grinzi sau tuburi mai rezistente și ar putea reduce armarea suplimentară a părții inferioare a corpului. De asemenea, ar putea fi disponibilă și versiunea cu acoperiș fix (normal).

Una dintre surse a spus chiar că nu mai vedem un soft top sau o bară sport. În plus, se va schimba și designul farurilor spate, al barelor de protecție și al hayonului. Totul pentru ca acest SUV să fie cât mai ușor posibil.

Zvonuri de la Salonul Auto

În timpul Salonului Auto de la Los Angeles, CEO-ul Jeep a reflectat asupra unor zvonuri. În declarația sa, acesta a spus că am putea vedea noul Jeep Trackhawk la Salonul Auto Internațional de la New York din aprilie anul viitor și că vom avea onoarea de a testa Jeep Wrangler 2021. O vom face, dar nu la începutul anului 2017, așa cum am crezut inițial, ci la sfârșitul anului 2017. Practic, se va schimba de la Jeep Wrangler 2021 la modelul 2019. În plus, CEO-ul a confirmat lansarea versiunii pick-up, dar pentru mijlocul anului 2021.

Care sunt zvonurile legate de motorizarea lui Jeep Wrangler 2021?

Pe lângă noul design al lui Jeep Wrangler 2021, ne așteptăm la schimbări în gama de motoare. Se presupune că va avea 3 opțiuni:

Motor cu patru cilindri de 2,0 litri cu turbocompresor și 300 CP. Se numește Uraganul. Acesta va avea un turbocompresor twin-scroll și o distribuție variabilă a supapelor.
Motor V6 Pentastar de 3,6 litri cu 285 CP
Motor V6 EcoDiesel de 3,0 litri
Acest tip de performanță, combinat cu o transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu opt trepte și cu o construcție ultraușoară din aluminiu, ar trebui să asigure o clasificare EPA foarte bună.

Interiorul Jeep Wrangler 2021

Nu sunt prea multe de spus despre designul interior al lui Jeep Wrangler 2021, în afară de un brevet pentru noul geam spate. Nu mulți oameni doresc să țină geamul din spate deschis atunci când conduc în noroi și ploaie. Dar există, iar acum vor avea un design diferit pe care să se bazeze. Prototipul este un geam spate care poate fi rabatat și fixat pe suprafața acoperișului. Aceasta este singura modalitate de a menține anvelopa spate în afara drumului și într-o poziție sigură.

Nivelurile de echipare de mai sus dispun de dotări avansate, cum ar fi pornire de la distanță, scaune din piele, oglinzi electrice, geamuri electrice și încuietori electrice pentru uși. Volanul îmbrăcat în piele de pe noul Jeep Wrangler 2021 vine cu carantină, împreună cu toate comenzile de pe volan și, eventual, cu carantină argintie. Sistemul de infotainment poate fi actualizat cu un ecran tactil de mari dimensiuni în mijlocul planșei de bord.
Scaunele încălzite din piele, sistemul automat de climatizare, porturile USB, compartimentele ascunse și scaunele spate rabatabile 60/40 oferă cel mai mare confort posibil, indiferent de condițiile meteo de afară.

Related posts

Hibrid VS GPL: care este mai ieftin în 2022?

user

tesla: a 3-a platformă pentru un ve compact, la un preț mai mic?

user

TEST DRIVE MERCEDES EQE 350+ 292 CP

user

Chery Tiggo 7 2021: Preț, fotografii, consum, date tehnice

user

204 HP MG4 TEST

user
Nptech